Ajankohtaista.

Ansiomerkki ja diplomi.

.

Potilas- ja sosiaaliapu ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja Heikki Päivike (eläkkeellä) on palkittu ansiomerkillä pitkäaikaisesta työstään avoimuuden ja potilasturvallisuuden edistämisen puolesta.

Ansiomerkin ja diplomin myöstäjä on Suomen potilasturvallisuusyhdistys ry.

Potilas- ja sosiaaliapu ry onnittelee Heikki Päivikettä ja lupaa jatkaa hänen ansioikasta työtään myös tulevaisuudessa.

Nico Ojala

Puheenjohtaja

Potilas- ja sosiaaliapu ry

Lehtiartikkeleja ja kannanottoja

Potilas- ja sosiaaliapu ry julkaiseen artikkeleja useissa maamme lehdissä ja julkaisee kannanottoja sekä tekee asiantuntijalausuntoja. Alla linkkejä Potilas- ja sosiaaliapu ry:n julkaistuihin artikkeleihin. Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan artikkelin tai lausunnon.

Potilas- ja sosiaaliapu ry haluaa herättää ihmiset huomaamaan ja opettaa lapset huomioimaan myös erityslapset.

Potilas- ja sosiaaliapu ry otti kantaa Kelan paimenkirjeeseen yhdessä Suomen kipu ry ja Pain Alliance Europe:n kanssa

Potilas- ja sosiaaliapu ry: vastine Tapaturmavakuutuskeskuksen (TVK) kirjoitukseen vakuutuslääkäreiden toiminnasta.

Potilas- ja sosiaaliapu ry julkaisi kirjoituksen omaishoidon ongelmista ja kuntien tekemistä lainvastaisista leikkauksista.

Potilas- ja sosiaaliapu ry otti kantaa käypä hoito- suosituksin työryhmien kokoonpanoon ja niiden kyseenalaiseen riippumattomuuteen.

Potilas- ja sosiaaliapu ry lähetti avoimen kirjeen STM Pekoselle, koskien vakuutuslääkärijärjestelmän muuttamista.

Potilas- ja sosiaaliapu ry ottaa voimakkaasti kantaa omaishoidon epäkohtiin ja nepsy-lapsien kohteluun.

Tuula-Riitta Suvala-Himasen tarina taistelusta vakuutusoikeutta vastaan.

Potilas- ja sosiaaliapu ry epäilee, että vakuutuslääkärit syyllistyy petokseen kirjoittaessaan tekaistuja lausuntoja vakuutusyhtiölle.

Johanna Kareen valokuvanäyttely Helsingin musiikkitalossa 15.4-28.4.2019

Johanna Kareen valokuvista ja Aivovammaliiton ja Aivoituksen Pian teksteistä koostuva valokuva- ja tarinanäyttely, jossa pureudutaan jääkiekkoon ja aivovammoihin, avattiin tänään. Näyttely on auki Musiikkitalolla 28.4. asti. Avajaisissa mukana mm. kanteletaiteilijatar Ida Elina, valokuvaaja Johanna Kare ja Robson Lindberg, pianisti Hillel Tokazier, Potilas ja sosiaaliapu ry: puheenjohtaja Nico Ojala, Pia Warvas, naisten MM-jääkiekkojoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen, oopperalaulaja Matti Turunen, kansanedustaja Sari Multala ja jääkiekkovaikuttaja Alpo Suhonen


Nyt on aika kertoa totuus.


Potilas ja sosiaaliapu ry kerää ja julkaisee verkkosivuillaan sekä sosiaalisessa mediassa epäkohtia vanhustenhuollon ja vammaisten asumispalveluiden epäkohdista.
Jos sinulla on tarina kerrottavana niin voit lähettää sen sähköpostilla nico.ojala@potilasjasosiaaliapu.fi ( tähän postiin voi laittaa liitteeksi kuvan )
Mikäli haluat ottaa yhteyttä anonyymisesti, se onnistuu potilas ja sosiaaliapu ry: kotisivujen kautta www.potilasjasosiaaliapu.fi ja sieltä kohdasta "ota yhteyttä" Lomake kysyy sähköpostia ja tähän kenttään voi kirjoittaa (posa@potilasjasosiaaliapu.fi) Näin lähetetty viesti on anonyymi. Anonyymisti lähetettyyn viestiin ei voi liittää kuvaa.
Potilas ja sosiaaliapu ry jälleen lähettää tarinoita medialle (televisio, maakuntalehdet, päivälehdet) Mikäli viestin lähettäjä antaa siihen suostumuksen.


Ystävällisin terveisin:
Nico Ojala 

Potilas ja sosiaaliapu ry Hallituksen puheenjohtaja. 

Vammaisten asumispalvelut